Beurstapijt bedrukken, zo makkelijk kan het zijn!

Staat er binnenkort een evenement op de planning waarbij je het gaaf zou vinden om de bezoekers te verwelkomen op jouw eigen gepersonaliseerde beurstapijt? Dan heeft Cover Flooring dé oplossing voor je in huis! Wij kunnen voor jou een beurstapijt bedrukken, exact op de manier hoe jij het voor ogen hebt. Een beurstapijt bedrukken en deze bij de entree van jouw beurs, evenement of bedrijf neerleggen zorgt voor een echte eyecatcher, waardoor je direct opvalt bij jouw bezoekers. Alvast meer weten? Bekijk dan de brochure!

Beurstapijt bedrukken voor een professionele uitstraling

Besluit je om een beurstapijt te laten bedrukken? Dan zorg je er niet alleen voor een eyecatcher, maar ook voor een professionele uitstraling van jouw evenement, beurs stand of bedrijf. Door zo’n gepersonaliseerd beurstapijt weten de bezoekers vanaf moment één waar ze aan toe zijn en is het direct helder waar jouw organisatie voor staat. Wij printen in full color op vinyl, naaldvilt of velours tapijt en uiteraard doen we dat altijd op maat. Zelfs versnijding van cirkels of andere vormen zijn mogelijk en vanzelfsprekend kunnen we ook bijvoorbeeld jouw logo op het beurstapijt bedrukken. Je kan eventueel ons prints portfolio eens bekijken voor inspiratie.

Tapijt voor zowel binnen als buiten

Bij Cover Flooring heb je dus de mogelijkheid om jouw eigen beurstapijten te ontwerpen en daarbij kan je deze tapijten ook nog eens zowel binnen als buiten gebruiken. Wil je een beurstapijt bedrukken voor eenmalig gebruik of wil je hem eerder langdurig gebruiken? Wij bieden voor iedere gelegenheid de juiste kwaliteit aan en de mogelijkheden zijn eindeloos. Jij bepaalt wat wij voor je maken en tegelijkertijd zorg je voor een unieke uitstraling van jouw beurs of evenement.

Meer dan dertig jaar ervaring met beurstapijt bedrukken

Cover Flooring kan teren op meer dan dertig jaar ervaring in de sector en ons ervaren team kan zodoende inmiddels wel innovatief, flexibel en duurzaam genoemd worden. Ons doel is om jouw evenement te voorzien van creatieve en innovatieve vloerbekleding, zodat jouw bezoekers direct geconfronteerd worden met de eyecatcher van de dag. Uiteraard zijn onze beurstapijten van hoogwaardige kwaliteit en, wanneer je contact met ons opneemt, kan je uitgaan van vertrouwen en open communicatie vanuit onze specialisten.

Beurstapijt laten bedrukken? Neem contact op met Cover Flooring!

Wil jij ook beurstapijt laten bedrukken, volledig op maat, gepersonaliseerd en naar eigen ontwerp? Neem dan vandaag nog contact op met Cover Flooring en ontdek alle mogelijkheden! Je kunt ons telefonisch bereiken via +31 (0) 320 26 01 90 (Nederland) of +32 (0) 52 25 83 53 (België) en daarnaast kan je ons ook bereiken door een mailtje te sturen naar teamnl@coverflooring.com (Nederland) of teambe@coverflooring.com (België). Uiteraard kan je ook direct een offerte bij ons aanvragen. Advies nodig over het beurstapijt voor jouw stand? Onze specialisten helpen je maar al te graag om ervoor te zorgen dat jij straks over een fraai beurstapijt beschikt!

Menu