Een beursvloer, waar moet je rekening mee houden?

Wanneer je een beurs of een evenement gaat organiseren, heb je vanzelfsprekend ook een beursvloer nodig. We kunnen ons voorstellen dat je niet direct weet wat je precies wilt, wat je nodig hebt en waar je allemaal rekening mee dient te houden wat betreft de beursvloer van jouw toekomstige evenement. Op dat moment komen de experts van Cover Flooring om de hoek kijken. Bij ons kan je namelijk niet alleen een mooie beursvloer bestellen, maar dankzij de expertise die wij in de afgelopen dertig jaar hebben opgebouwd kunnen we je met persoonlijk advies ook direct een stuk verder helpen!

Van gekleurde lopers tot kunstgrasmatten op maat

Want laten we maar zo zeggen: met een beursvloer is er van alles mogelijk. Of je nu grote oppervlaktes beursvloer nodig hebt of je gaat voor iets dat meer naar kleinschalig neigt: we hebben overal ervaring mee en kunnen je dus in iedere situatie – over welk materiaal of over welke locatie het dan ook gaat – helpen. Daarnaast is het goed om te weten dat je zowel voor een beursvloer voor binnen als een beursvloer voor buiten bij ons terecht kunt en we snijden het gewoon voor je op maat. Geen project is voor ons te gek en ieder idee dat je aandraagt, zullen we met beide handen aangrijpen. Zo helpen we niet alleen jou met de beurs, maar kunnen we ook onszelf weer ontwikkelen!

 

Keuze uit diverse beursvloeren

De mogelijkheden wat betreft een beursvloer zijn dus eindeloos. Van gekleurde lopers tot logomatten en van tapijttegels tot zelfs kunstgras: ons assortiment is zeer uiteenlopend en we hebben voor ieder evenement en iedere beurs wel een geschikte beursvloer. Overigens doen wij bij Cover Flooring ook aan maatschappelijk verantwoord ondernemen en zodoende bevat ons assortiment dan ook vloerbedekkingen die na gebruik ingezameld en aangeboden worden om te recyclen. De tapijten die zijn gebruikt worden vervolgens vermaalt en versmolten, waarna er weer nieuwe plastic producten van kunnen worden gemaakt.

Ervaring met beursvloeren in de grootste beurshallen

De specialisten van Cover Flooring kunnen je dus prima vertellen waar je rekening mee dient te houden bij (het aanleggen van) een beursvloer en dat komt mede doordat wij al mooie projecten hebben mogen realiseren. Zo kunnen we zeggen dat we al in verschillende grote beurshallen in België en Nederland, zoals RAI Amsterdam, Rotterdam Ahoy, Brussels Expo en Brabanthal Leuven, beursvloer hebben mogen leggen. Met die ervaring helpen we dus ook graag jou verder om jouw beurs of evenement een nog fraaiere uitstraling te geven.

Op zoek naar dé perfecte beursvloer voor jouw event? Neem contact met ons op!

Ben jij op zoek naar een beursvloer die perfect aansluit op jouw aanstaande beurs of evenement? Vraag dan direct een offerte aan bij Cover Flooring of neem contact op met onze experts. We zijn telefonisch bereikbaar via +31 (0) 320 26 01 90 (Nederland) of +32 (0) 52 25 83 53 (België) en daarnaast kan je ons ook bereiken door een mailtje te sturen naar teamnl@coverflooring.com (Nederland) of teambe@coverflooring.com (België).

Menu