Gekleurde lopers

Voor iedere evenement de perfecte gekleurde loper

Heb jij binnenkort een evenement en wil je deze picobello aankleden? Net even iets meer uitpakken dan anders? Wij bieden een ruime keuze aan gekleurde lopers; van chique rode lopers voor een première, tot aan witte lopers voor een bruiloft. Door een loper toe te voegen aan een feest creëer je direct een exclusieve en fijne sfeer. Je laat bij aanvang de bezoekers speciaal voelen door ze een stijlvolle en onvergetelijke entree te bezorgen. Een goed begin zorgt voor een nog betere voortzetting van het evenement.

blauwe-loper

Gekleurde lopers in rollen of op maat

Bij CoverFlooring ben je aan het juiste adres als je op zoek bent naar een gekleurde loper. Wij leveren deze in standaardrollen in rollen van 25m en 50m lang, maar bieden ook de optie om een gekleurde loper op maat te bestellen. Onze expertise is het adviseren van de juiste vloerbedekking op feesten en partijen. Dat kunnen 5 verschillende kleuren lopers naast elkaar zijn, of een loper opgedeeld in verschillende breedtes. Geen enkele aanvraag gaat ons te ver, jouw wens voeren we maar al te graag uit.

Diversiteit aan kleuren & gelegenheden

Ons assortiment beschikt over 10 basiskleuren, opgedeeld in meer dan 200 verschillende kleuren en tinten. Of u nu kiest voor een blauwe loper voor op een congres, een roze loper voor een vrijgezellenfeest, een gouden glitter loper voor een jubileumfeest of een zwarte loper voor een uitvaart. Wij helpen je graag om je evenement te voorzien van de juiste kleurtonen en het juiste materiaal aan lopers.

Advies op maat

Interesse in ons vrijblijvende projectstofferingsdienst? Wij helpen u graag met het inrichten van uw droomevenement.

Voordelen

De loper is perfect voor elke bijzondere gelegenheid door de uitstraling en het luxe gevoel wat het geeft. Door ons grote assortiment aan kleuren en stoffen kunnen wij je exact adviseren welke gekleurde loper op jouw evenement nodig heeft. Of u nu een binnen- of buitenevenement organiseert, voor elke situatie is er een geschikt type aan stof te vinden.

Onze gekleurde lopers voldoen aan de hoogst gestelde kwaliteitsnormen in Europa, daarmee zijn ze brandbestendig en in sommige gevallen voorzien van een brandcertificaat. Daarnaast zijn de lopers voorzien van een geluiddempende werking. Ideaal dus voor op een beurs of evenement, waarbij het geluid zo wordt gedempt dat het werkt voor een prettige akoestiek. Naast de reductie van lawaai is het ook nog eens veilig. Uitglijden en gladde vloeren zijn met de gekleurde lopers zeker verleden tijd.

Een ander bijkomstig voordeel is dat het makkelijk in gebruik is. De lopers worden geleverd in rollen om ruimte te besparen bij het opbergen. Doordat het materiaal goed schoon te maken is, kan de loper na het gebruik weer eenvoudig opgerold worden. En zo zijn de opties voor hergebruik eindeloos.

Eyecatcher op jouw evenement

Meer dan 200 kleuren

Op rol & op maat

Gratis persoonlijk advies

Gekleurde lopers zelf leggen?

Het leggen van gekleurde lopers is een secure klus. Ben je handig aangelegd? Dan geven we je graag een aantal belangrijke tips mee.

  • Laat het tapijt of loper acclimatiseren aan de ruimte. Leg het direct uit nadat je het ontvangen hebt.
  • Heb je meerdere lopers of tapijttegels? Let dan goed op de richting van de polen van het tapijt, het mooist is natuurlijk als alle delen in dezelfde richting liggen.
  • Gebruik een scherp mes om de randen af te snijden.
  • Let ook goed op de ondervloer, deze moet droog, vlak en schoon zijn. Haal obstakels weg zodat het een vlak geheel wordt.

Liever laten plaatsen door ons?

Wil je jezelf helemaal laten ontzorgen en de stress voor zijn? Laat het leggen van lopers over aan de specialisten van CoverFlooring. Verzeker jezelf en het evenement van een strakke loper met een perfecte afwerking in iedere hoek. Jarenlange ervaring en efficiënt werken zorgen voor probleemloos afleveren en plaatsen van gekleurde lopers.

Vrijblijvende offerte

Wij geven je graag advies over de verschillende gekleurde lopers. Je kan bij ons altijd een vrijblijvende offerte aanvragen! Laat uw gegevens achter en wij geven je snel een indicatie.

Uw persoonlijke informatie


Vereist
Vereist
Vereist
Vereist
Uw land

Bezorging


Bezorging opties
Sorry! Er ging iets mis. Probeer het later nog een keer.
Menu