Maak jouw beurzen en events corona proof!

Binnenkort gaan beurzen en grootschalige evenementen ongetwijfeld weer door, maar dat niets meer hetzelfde zal zijn staat vast!
Zoals in het verleden reeds meermaals bewezen, is onze event sector zeer flexibel en uitermate creatief in het oplossen van problemen.
Ook in deze tijden zullen we onze krachten bundelen om toekomstige evenementen ‘corona proof’ te maken en ook wij willen daar ons steentje toe bijdragen!
Cover Flooring steunt dan ook de nota die vakfederaties zoals Febelux, Besa, CLC Vecta, Eventbranche.nl, …  onlangs voorstelden!

Wandelgangen organiseren voor eenrichtingsverkeer

Één van de belangrijkste voorstellen is het sturen van de bezoekersflow in éénrichtingsverkeer doorheen de eventlocatie.
Deze wandelpaden kunnen zeer duidelijk aangegeven worden met onze tapijtlopers die we in elke gewenste kleur op locatie kunnen plaatsen.
Nood aan extra signalisatie? Ook dat is geen probleem! Wij denken graag creatief mee om de bezoekers de juiste richting uit te sturen.

 

 

 

 

 

Keep it safe!

Ook gescheiden in- en uitgangen of wachtzones bij registratie, catering en vestiaire verdienen de nodige aandacht!
Deze zones kan je inrichten met onze full color prints! Wij printen de juiste pijlen, symbolen of waarschuwingen op onze tapijten om alles in goede banen te leiden.
Zo is het voor alle medewerkers en bezoekers meteen duidelijk hoe ze een veilige afstand van mekaar kunnen houden.

Stay in touch!

Vragen of opmerkingen? Aarzel dan niet om ons te contacteren!
Wij zijn steeds bereikbaar via mail of telefoon!

België

E-MAIL
teambe@coverflooring.com

TELEFOON
+32 (0) 52 25 83 53

Nederland

E-MAIL
teamnl@coverflooring.com

TELEFOON
+31 (0) 320 26 01 90

Menu