Tapijttegels

Tapijttegels voor iedere gewenste locatie

Wil je variatie hebben in je vloerbedekking, maar weet je nog niet precies hoe je daarvoor gaat zorgen? Dan hebben wij van Cover Flooring de oplossing voor je! Tapijttegels, ook wel vloertegels genoemd, zijn stukken tapijt in de vorm van een tegel. Vaak zijn deze tapijttegels 1m x 1m. Het voordeel van deze tapijttegels is dat je meerdere kleuren met elkaar kunt combineren om een favoriet patroon aan te leggen. Een makkelijke en handige oplossing om van ieder kantoorpand of bedrijfsruimte een gezellige locatie te maken!

tapijttegels kopen
tapijttegels

Verschillende methodes van plaatsing

Daarmee zijn tapijttegels dus een uitstekend alternatief voor een kamerbreed tapijt op een rol van bijvoorbeeld 500 centimeter. Alle tegels bij elkaar vormen jouw ideale vloerbedekking. Daarbij komt dat je ook nog eens keuze hebt uit verschillende richtingen. Zo kan je de tegels in één richting plaatsen, maar ook bijvoorbeeld via de dambord-methode. Hierbij draai je iedere tapijttegel een kwartslag, waardoor de installatie eruit komt te zien als – je kunt het wel raden – een dambord.

Advies op maat

Heeft u nog vragen over onze producten? Of wilt u graag met iemand sparren over de mogelijkheden? Wij helpen u graag met het stofferen van uw ruimte.

De voordelen van tapijttegels

Denk je erover na om tapijttegels te kopen? Dan ga je na het lezen van de volgende voordelen misschien wel overstag. Naast het feit dat tapijttegels enorm populair zijn, hebben ze ook een lange levensduur. Dat komt omdat het naadvilt tegels uit polypropyleen met polyethyleen backing zijn. Die lange levensduur is ideaal, omdat je het tapijt dan niet constant hoeft te vervangen. Zo is jouw bedrijfsruimte of sportvloer dus direct voor lange tijd gevuld met een fraaie, energieke vloerbedekking. Uiteraard is dit tapijt ook goed te gebruiken voor evenementen. Ook om die reden is het belangrijk dat de levensduur van het tapijt lang is.

Een ander voordeel is uiteraard dat je vrij bent in de keuze hoe je de vloer wilt aanleggen. Doordat de tapijttegels relatief klein zijn, kan je veel verschillende kleuren gebruiken. Zo kan je veel verschillende variaties en patronen maken en kan je door de kleurkeuze ook de gebieden aangeven. Zin om het kantoorpand of bedrijfsruimte volledig te pimpen? In iedere ruimte kan je andere kleuren of patronen aanleggen. Zo kan je gemakkelijk onderscheid maken in verschillende vergaderruimtes.

Tapijttegels zijn heel eenvoudig te leggen. Door het lichtgewicht kun je ze ook gemakkelijk verplaatsen of vervangen. Het is de makkelijkste vloer om ‘mee te nemen’ bij een verhuizing van een kantoor.

Lange levensduur

Makkelijk zelf te plaatsen

Veel verschillende kleuren

Gratis persoonlijk advies

Waarom Cover Flooring?

Met een vloerbedekking van Cover Flooring steelt u gegarandeerd de show. Met ons team van ervaren specialisten en experts op het gebied van unieke vloerbedekkingen, weten wij voor iedere locatie wel iets bijzonders te creëren. Hierdoor valt uw vloerbedekking bij iedere klant of gast in de smaak. Cover Flooring kan teren op meer dan dertig jaar ervaring in de sector, waardoor innovatie, flexibiliteit en duurzaamheid al jaren hoog bij ons in het vaandel staan. Kiest u voor Cover Flooring, dan bent je dus aan het juiste adres.

Tapijttegels kopen? Cover Flooring helpt je!

Advies nodig over de mogelijkheden wat betreft de tapijttegels? Neem dan nu contact met ons op voor meer informatie of eventueel een vrijblijvende offerte. Cover Flooring adviseert je graag over de diverse mogelijkheden die wij te bieden hebben.

Vrijblijvende offerte

Wij geven je graag advies over de verschillende gekleurde lopers. Je kan bij ons altijd een vrijblijvende offerte aanvragen! Laat uw gegevens achter en wij geven je snel een indicatie.

Uw persoonlijke informatie


Vereist
Vereist
Vereist
Uw land
Uw type aanvraag

Kies een product


Vereist
Vereist

Bezorging


Bezorging opties

Extra informatie


Sorry! Er ging iets mis. Probeer het later nog een keer.

Product Titel

Bekijk product
Menu