Vloerbescherming

Vloerbescherming

Vloerbescherming is voor veel doe-het-zelvers prettig om te hebben. Schilders, stukadoors, tegelzetters en meer: er zijn veel beroepen waarbij de noodzaak aanwezig is om vloerbescherming te gebruiken. Maar ook voor licht- en geluidsbedrijven, decor en standenbouwers kan vloerbescherming heel nuttig zijn. Mede om die reden heeft Cover Flooring verschillende soorten vloerbescherming op voorraad, zodat wij voor iedereen wel iets te bieden hebben wat u goed kunt gebruiken. Zo blijven niet alleen uw klanten tevreden, maar blijft ook uw apparatuur ongeschonden tijdens de klus! Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag een vrijblijvende offerte aan via de onderstaande button.

Vloerbescherming tijdens schilderen of andere klussen

Vloerbescherming tijdens schilderen, verbouwen of andere werkzaamheden kan nog goed van pas komen. Niet alleen zorgt vloerbescherming ervoor dat je vloer beschermt blijft tijdens het schilderen, het is ook ideaal voor bedrijven die grote apparaten moeten in- en uitladen. Met een vloerbescherming zorgt u er dan voor dat er geen schade ontstaat aan uw vloer tijdens het vervoeren van materialen. Dat is wel zo handig!

Verschillende soorten vloerbescherming

Cover Flooring biedt diverse soorten vloerbescherming. Elke soort vloerbescherming heeft zijn eigen voordelen. Zo hebben we bijvoorbeeld zowel de zelfklevende variant als de niet-zelfklevende variant. De zelfklevende vloerbescherming heeft als voordeel dat het eenvoudig en snel is uit te rollen en bovendien blijven er geen lijmresten achter. Gaat u voor de niet-zelfklevende vloerbescherming? Ook dat is vanzelfsprekend een goede optie. Groot voordeel hiervan is dat de niet-zelfklevende vloerbescherming herbruikbaar is. Daarnaast bestaat niet-zelfklevende vloerbescherming uit extra brede rollen. Hierdoor kan de vloerbescherming snel geïnstalleerd worden, ook in een grote ruimte.

Interesse in vloerbescherming? Sla je slag bij Cover Flooring!

Kun je voor een of meerdere klussen wel vloerbescherming gebruiken? Bij Cover Flooring ben je aan het juiste adres voor hoogwaardige vloerbescherming. Neem contact met ons op ons contactformulier.

Ook zijn we telefonisch te bereiken via +31 320 26 01 90 (Nederland) en +32 52 25 83 53 (België). Of stuur een mail naar teamnl@coverflooring.com (Nederland) of teambe@coverflooring.com (België).

Langskomen bij één van onze adressen? Dat is uiteraard ook mogelijk! Onze contactgegevens zijn te vinden op de pagina contact.

Menu