Blauwe Lopers

Blauwe lopers bij Cover Flooring

Op zoek naar een blauwe loper voor jouw evenement dat buiten plaatsvindt? Neem dan een kijkje in het assortiment aan lopers van Cover Flooring! Cover Flooring is al meer dan 30 jaar dé specialist in evenemententapijt en kan jou gegarandeerd verder helpen. Het uitgebreide assortiment bevat diverse kleuren lopers die de puntjes op de i zetten wat betreft de aankleding van jouw evenement of feest. Niet alleen de aankleding van jouw evenement zal stralen, maar ook jouw bezoekers zodra ze de eerste stappen zetten op je prachtige loper. Een blauwe loper valt enorm in de smaak, omdat deze toch opvallender is dan bijvoorbeeld een rode loper. Met een blauwe loper geef jij je gasten dus altijd een speciaal welkom!

Naar welke kleur loper je op zoek mag zijn, bij Cover Flooring vind je de perfecte oplossing voor je event. Onze lopers staan bekend om hun hoge kwaliteit en milieuvriendelijkheid. Wij bieden niet alleen de meest geschikte loper, maar helpen je ook met het proces eromheen. Bekijk hierboven het assortiment van blauwe lopers bij Cover Flooring en laat je verrassen. Met ons vakmanschap leveren wij een waardevolle bijdrage aan de kwaliteit van jouw event!

Blauwe lopers in verschillende tinten

Cover Flooring heeft al eerder diverse blauwe lopers mogen leggen op bekende evenementen zoals Modefabriek Winter 2020, Antwerp Triathlon 2019 en Eubelius 2019. Wij zijn gespecialiseerd in grote evenementen en zien zulke opdrachten dan ook als de leukste uitdagingen.

De blauwe lopers bij Cover Flooring zijn verkrijgbaar in onze Expo Color, Expo Style, Expo Show, en Expo Line collectie. Ook zijn de blauwe lopers verkrijgbaar als recyclebaar eventtapijt. In het assortiment van de Expo Line en Expo Style zijn prachtige blauwe tinten voor jouw evenement te vinden. Zo bieden wij verschillende soorten blauwtinten aan, van sky blue, blauwgroen, turquoise, royal blue tot donkerblauw! Voor elk event is er een perfecte kleur. Bij Cover Flooring vind je genoeg velours naaldvilt tapijten die 100% recyclebaar zijn. Daarnaast zijn onze blauwe lopers in het bezit van een brandcertificaat Bfl-s1. Bekijk snel het product dat aansluit op jouw wensen om de eigenschappen terug te lezen. Voor nog meer geslaagde projecten verwijzen wij je door naar onze portfolio pagina.

Blauwe loper kopen bij Cover Flooring?

Ben je op zoek naar advies over een blauwe loper voor jouw evenement of feest of wil je een blauwe loper kopen? De medewerkers van Cover Flooring staan voor je klaar en geven je meer informatie. Wij gaan altijd nauwkeurig te werk voor een veilige ervaring voor de gasten. Door onze deskundigheid kun jij vanaf nu zonder zorgen genieten van je evenement.

Met onze expertise kunnen wij je helpen de juiste keuze te maken voor een vloerbekleding. Naast blauwe lopers hebben wij ook gele lopers en andere kleuren. Je kan altijd contact met ons opnemen voor advies. Vul het contactformulier in of mail naar info@coverflooring.com. Wil je weten wat het kostenplaatje is? Vraag dan nu gemakkelijk en snel een vrijblijvende offerte aan. Het is heel eenvoudig om een blauwe loper te bestellen.

Menu