Blauwe Lopers

Blauwe loper kopen bij Cover Flooring

Op zoek naar een blauwe loper voor jouw evenement? Neem dan een kijkje in het assortiment aan lopers van Cover Flooring! Onze blauwe lopers zijn zeer geschikt voor zowel binnen als buiten. Zo zorgen we ervoor dat jij op al jouw events de puntjes op de i kunt zetten. Bekijk hierboven ons assortiment en vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Jouw specialist in blauwe lopers

Cover Flooring is al meer dan 30 jaar dé specialist in evenemententapijt en kan jou gegarandeerd verder helpen. Naar welke kleur loper je op zoek mag zijn, bij Cover Flooring vind je de perfecte oplossing voor je event. Onze lopers staan bekend om hun hoge kwaliteit en milieuvriendelijkheid. Wij bieden niet alleen de meest geschikte loper, maar helpen je ook met het proces eromheen. Met ons vakmanschap leveren wij een waardevolle bijdrage aan de kwaliteit van jouw event!

Blauwe lopers in verschillende tinten

De blauwe lopers bij Cover Flooring zijn verkrijgbaar in onze Expo Color, Expo Style, Expo Luxe, en Expo Line collectie. Ook zijn de blauwe lopers verkrijgbaar als recyclebaar eventtapijt. In het assortiment van de Expo Line en Expo Style zijn prachtige blauwe tinten voor jouw evenement te vinden. Zo bieden wij verschillende soorten blauwtinten aan, van sky blue, blauwgroen, turquoise, royal blue tot donkerblauw! Voor elk event is er een perfecte kleur. Bij Cover Flooring vind je genoeg velours naaldvilt tapijten die 100% recyclebaar zijn. Daarnaast zijn onze blauwe lopers in het bezit van een brandcertificaat Bfl-s1.

Ontdek diverse gekleurde lopers

Naast blauwe lopers vind je in ons assortiment ook andere gekleurde lopers, zoals: rode lopers, oranje lopers, gele lopers, groene lopers, roze lopers, paarse lopers, witte lopers, grijze lopers en zwarte lopers. Ben je op zoek naar een specifieke tint of kleur? Neem gerust contact met ons op. Wij doen graag ons best om de perfecte kleur lopers voor jouw event te creëren.

Blauwe lopers voor elk evenement

Naar welke kleur loper je op zoek mag zijn, bij Cover Flooring vind je de perfecte oplossing voor je event. Dankzij onze blauwe lopers zal niet alleen jouw evenement stralen, maar ook je bezoekers zodra ze de eerste stappen zetten op de prachtige loper. Een blauwe loper valt enorm in de smaak, omdat deze toch opvallender is dan bijvoorbeeld een rode loper. Met een blauwe loper geef jij je gasten dus altijd een speciaal welkom!

Ervaren in het leggen van lopers

Cover Flooring heeft al eerder diverse blauwe lopers mogen leggen op bekende evenementen zoals Modefabriek Winter 2020Antwerp Triathlon 2019 en Eubelius 2019. Wij zijn gespecialiseerd in grote evenementen en zien zulke opdrachten dan ook als de leukste uitdagingen. Voor nog meer geslaagde projecten verwijzen wij je door naar onze portfolio pagina.

Blauwe loper kopen bij Cover Flooring?

Wil je meer advies over de geschikte blauwe lopers voor jouw evenement? Onze specialisten staan voor je klaar. Vul het contactformulier in of mail naar info@coverflooring.com. Wil je weten wat het kostenplaatje is? Vraag dan nu gemakkelijk en snel een vrijblijvende offerte aan.

Menu