Blauwe Lopers

Blauwe lopers bij Cover Flooring

Op zoek naar een blauwe loper voor jouw evenement dat buiten plaatsvindt? Neem dan een kijkje in het assortiment aan lopers van Cover Flooring! Ons assortiment bevat diverse kleuren lopers die de puntjes op de i zetten wat betreft de aankleding van jouw evenement of feest. Niet alleen de aankleding van jouw evenement zal stralen, maar ook jouw bezoekers zodra ze de eerste stappen zetten op jouw loper. Naar welke kleur loper je op zoek mag zijn, bij Cover Flooring vind je de perfecte oplossing wat betreft de aankleding van jouw evenement. Bekijk hieronder het assortiment en laat je verrassen!

Blauwe lopers in verschillende tinten

De blauwe lopers bij Cover Flooring zijn verkrijgbaar in de Expo Color, Expo Style, Expo Show, en Expo Line kwaliteit. Ook zijn de blauwe lopers verkrijgbaar in recyclable eventtapijt. In het assortiment van de Expo Line en Expo style zijn prachtige blauwe tinten voor jouw evenement te vinden. Hierbij een voorbeeld van een geslaagd project voor Eubelius 2019.

Advies over blauwe lopers en eventtapijt

Ben je er zelf nog niet helemaal over uit welke blauwe loper het beste bij de stijl van jouw evenement of feest past? Cover Flooring adviseert je graag! Met onze expertise kunnen wij je helpen de juiste keuze te maken voor een blauwe loper. Naast blauwe lopers hebben wij ook gele lopers. Je kan altijd contact met ons opnemen voor advies of een vrijblijvende offerte. Vul het contactformulier in of mail naar info@coverflooring.com.

Menu