Gele Lopers

De gele lopers van Cover Flooring

Wil jij een evenement organiseren dat een vrolijke uitstraling heeft? Kies dan voor de gele lopers van Cover Flooring. Cover Flooring is jouw ideale partner voor evenemententapijt met jarenlange ervaring in de branche! Onze gele lopers zijn van de hoogst haalbare kwaliteit en zullen gegarandeerd in de smaak vallen onder jouw bezoekers. Bij Cover Flooring is het mogelijk om gele lopers te huren of kopen om jouw evenement of feest van een zonnige uitstraling te voorzien. Dit is de manier om al je gasten op te vrolijken tijdens het feest. Dankzij de gele lopers van Cover Flooring haal je direct het zonnetje in huis!

Gele lopers in verschillende stijlen

De gele lopers bij Cover Flooring zijn verkrijgbaar in verschillende materialen en verschillende geeltinten. Zo kan je precies de gele loper kiezen die past bij de kleuren van jouw evenement of feest. Ga je voor een felle gele loper of een loper die een wat donkerdere en chiquere uitstraling geeft? Bij Cover Flooring heb je de keuze uit felgeel, goud, geelgroen en meer. Wij bieden velours naaldvilt tapijten van hoge kwaliteit die ook nog eens 100% recyclebaar zijn. Al onze gele lopers komen met een brandcertificaat Bfl-s1 om de veiligheid van je event te waarborgen. Met deze prachtige lopers zorg je voor een mooie zomerse uitstraling. Al eerder had Cover Flooring het genoegen om gele lopers te leggen voor Koolhaas Concepts en Modefabriek in de zomer van 2018. Geen event is te groot voor ons, wij realiseren de vloerbekleding zoals jij dat in gedachte had.

Koop nu gele lopers van hoge kwaliteit

Bij Cover Flooring ben je aan het juiste adres voor gele lopers van hoge kwaliteit. Onze evenemententapijten worden standaard geassocieerd met allure en luxe. Dit is een bijkomend voordeel van ons uitgebreid assortiment! Verder is een gele loper perfect om jouw gasten de juiste kant op te sturen. Zo voorkom je bijvoorbeeld dat er chaos ontstaat en voordringgedrag.

Dankzij ons team met experts, heb je te maken met een organisatie die veel verstand heeft van vloerbedekkingen voor evenementen en feesten. De gele lopers van Cover Flooring maken elke gelegenheid helemaal af.

Gele lopers bestellen of advies nodig?

Ben je er zelf nog niet helemaal over uit welke gele loper het beste bij de stijl van jouw evenement of feest past? Cover Flooring adviseert je graag! Met onze expertise kunnen wij je helpen de juiste keuze te maken voor een gele loper. Op zoek naar een andere felle kleur loper? Wij hebben ook groene lopers en oranje lopers. Je kan altijd contact met ons opnemen voor advies of een vrijblijvende offerte. Vul het contactformulier in of mail naar info@coverflooring.com.

Menu