Beurstapijt

Beurstapijt bij Cover Flooring

Cover Flooring is sinds 1988 gespecialiseerd in het verkopen en verhuren van vloerbedekking voor beurzen en evenementen, zowel binnen als buiten. Cover Flooring heeft beurstapijt gelegd bij grote evenementen en beurzen. Vooral in alle grote beurshallen in België, Nederland en omstreken. Enkele voorbeelden hiervan zijn RAI Amsterdam, Rotterdam Ahoy, Jaarbeurs Utrecht, Brabanthallen ’s-Hertogenbosch, Brussels Expo, Flanders Expo, Antwerp Expo, Nekkerhal Mechelen, Brabanthal Leuven en Luik Expo.

Ruim 30 jaar ervaring en een uitgebreide deskundigheid dragen in de juiste mate bij aan een goede uitstraling van jouw evenement, project of beurs.

Diverse beurstapijten bestellen bij Cover Flooring

Cover Flooring levert alle soorten vloerbedekking in veel verschillende kwaliteiten. Zowel vilt als hoogpolig beurstapijt, kunstgras, projecttapijt en rode lopers zijn in diverse kwaliteiten te vinden in ons assortiment. Voor ieder evenement, of dit nu buiten is of binnen, hebben wij een bruikbare oplossing.

Het maatschappelijk verantwoord ondernemen ontbreekt niet bij Cover Flooring. Ons assortiment bevat namelijk vloerbedekkingen die na gebruik ingezameld en aangeboden worden voor recycling. De gebruikte tapijten worden vermaalt en versmolten zodat er weer nieuwe plastic producten mee kunnen gemaakt worden.

Graag adviseren wij je bij de keuzes van de vloerbedekking. Wij weten uit ervaring dat het voor onze klanten erg prettig is om in een vroeg stadium terug te kunnen vallen op de deskundigheid van onze medewerkers.

Advies over jouw beurstapijt

Of je nu op zoek bent naar kunstgras of een kleurrijk glittertapijt, Cover Flooring heeft het voor je in huis. Wil je advies over de vloerbedekkingen? Bij Cover Flooring adviseren wij je graag bij jou keuzes met betrekking tot soort, kwaliteit en kleur van beurstapijten. Neem contact met ons op als je een vrijblijvende offerte wilt aanvragen of meer informatie wilt over de tapijten van Cover Flooring. Vul het contactformulier in of stuur een e-mail naar info@coverflooring.com.

Menu