Groene Lopers

Groene lopers bij Cover Flooring

Organiseer je binnenkort een evenement of beurs, maar heb je nog geen idee wat je met de vloer wilt doen? Cover Flooring heeft het antwoord; groene lopers! Wanneer je gebruik maakt van lopers zorg je ervoor dat de aankleding een touch-up krijgt en de bezoekers bij binnenkomst zullen stralen, evenals jouw evenement zelf! Of het nu gaat om een groene loper voor gebruik binnen of gebruik buiten, Cover Flooring is je hierbij graag van dienst. Laat jouw evenement stralen dankzij de lopers uit ons assortiment. Bekijk hieronder ons aanbod aan lopers!

Groene lopers in verschillende Expo stijlen

De groene lopers bij Cover Flooring zijn verkrijgbaar in verschillende Expo stijlen. Ook zijn de groene lopers verkrijgbaar in recyclable beurstapijt. In het assortiment van de Expo Line en Expo style zijn prachtige groene tinten voor jouw loper te vinden.

Mocht je eventtapijt zoeken in de groene kleur, maar net even anders. Dan heeft Cover Flooring de juiste oplossing! Ook biedt Cover Flooring namelijk verschillende vinyl soorten aan. De Expo Vinyl Trend Citronelle Green is een PVC unicolor vinyl en is verkrijgbaar in Rollen van 2 x 30 meter. Naast beurstapijt biedt Cover Flooring ook nog verschillende soorten kunstgras aan, die natuurlijk ook groen van kleur zijn.

Advies over groene lopers

Ben je er zelf nog niet helemaal over uit welke groene loper het beste bij de stijl van jouw evenement of feest past? Cover Flooring adviseert je graag! Met onze expertise kunnen wij je helpen de juiste keuze te maken voor een groene loper. Wil je een gele loper of andere kleur? Dit is ook mogelijk. Je kan altijd contact met ons opnemen voor advies of een vrijblijvende offerte. Vul ons contactformulier in of mail ons op info@coverflooring.com.

Menu