Over ons

Sinds 1988 gespecialiseerd in het plaatsen en verkopen van vloerbedekking voor beurzen en evenementen.

Cover Flooring

Elk geweldig event start met een unieke vloerbekleding die iedereen van z’n sokken blaast. Iets dat alleen kan gerealiseerd worden met een goed geolied team van experten. Met meer dan 30 jaar ervaring in de sector, kies je met Cover Flooring voor de juiste partner.  Innovatief, duurzaam, flexibel… met een ervaren team en kwalitatieve materialen… Bekijk snel ons assortiment, we’ve got you covered!

A new world

Met creatieve, innovatieve vloerbekleding zorgen wij ervoor dat jouw evenement naar een hoger niveau getild wordt. Jouw bezoekers ervaren een wow-gevoel zodra ze binnenstappen in die fascinerende wereld. Een unieke aankleding kenmerkt immers een geslaagd event en creëert een buitengewone beleving voor iedere bezoeker. Het is de eyecatcher van de avond én blijft nog een hele tijd nazinderen. Cover denkt met jou mee, zo gaan we samen net dat stapje verder. Discover the possibilities!

One big family

Als Cover brengen we onze internationale vestigingen samen. Normen en waarden worden op elkaar afgestemd. Zo creëren we one big family. Wat dit voor jou betekent? Een dynamisch, efficiënt en professioneel team, dat zin heeft om met jouw project aan de slag te gaan en z’n grenzen letterlijk en figuurlijk voor jou verlegt. Wij volgen jouw noden overal ter wereld. Jouw evenement boosten is onze trots. Samen gaan we voor een kwalitatief en verrassend resultaat dat jou en jouw bezoekers van de sokken blaast.

The extra mile

Maak deel uit van de Cover-familie. We slaan de handen in elkaar en bundelen onze krachten om jouw evenement te laten schitteren. Vanaf het allereerste contact ben jij onze topprioriteit.

Wij zetten alles op alles om steeds een vlotte en duurzame samenwerking te verzekeren. Vertrouwen en open communicatie zijn key. Begeleiding bij iedere stap en de mogelijkheid om de ecologische voetafdruk van jouw evenement te verlagen dankzij onze recycling mogelijkheden, dat is the extra mile. De extra mile, die loopt ons team snel en efficiënt, zonder het einddoel uit het oog te verliezen: jou het mooiste evenement bezorgen. Wij geven het beste van onszelf tot het ultieme wow-gevoel gecreëerd is. Neem contact met ons op en bespreek de mogelijkheden.

Covered

Je hoeft je geen zorgen te maken. Jouw vragen zijn voor ons een uitdaging. Want dat is onze trots; het creëren van innovatieve vloerdecoratie. Volgens jouw wens, innovatief, duurzaam, flexibel,… met een ervaren team en kwalitatieve materialen… we’ve got you covered.

Menu