Roze Lopers

Roze lopers bij Cover Flooring

Gooi de roze loper uit! Je kan bij ons alle kanten op, geen tint is voor ons te gek. Cover Flooring verkoopt vloerbekleding voor een geslaagd evenement. Heb je binnenkort een evenement of feest waarbij je nog de puntjes op de i moet zetten wat betreft de aankleding? Ga dan voor een roze loper van Cover Flooring! Een loper in deze betoverende kleur zorgt voor de perfecte aankleding van jouw feest of evenement. Daarnaast zorgt een loper er niet alleen voor dat de locatie er beter uit ziet, maar ook dat de bezoekers zich beter op hun gemak zullen voelen, dit dankzij de eerste stappen die zij bij binnenkomst mogen zetten op de loper. Laat jouw evenement en bezoekers stralen dankzij de lopers van Cover Flooring. Al eerder mochten we een prachtige roze loper leggen voor het evenement Antwerp Fashion Weekend 2019. Roze loper kopen? Bekijk hieronder het assortiment roze lopers!

Roze lopers in verschillende tinten

De roze lopers bij Cover Flooring zijn verkrijgbaar in de Expo Color, Expo Style, Expo Show, en Expo Line kwaliteit. Ook zijn de roze lopers verkrijgbaar in recyclable beurstapijt. In het assortiment van de Expo Line en Expo style zijn prachtige roze tinten voor jouw loper te vinden.

Onze roze lopers staan bekend om hun betrouwbaarheid en milieuvriendelijkheid. Want naast dat onze vloeren een toevoeging zijn aan de uitstraling van jouw evenement, is het ook van belang dat je er de hele avond gebruik van kan maken ongeacht de locatie. Daarnaast willen wij maatschappelijk verantwoord ondernemen. Om de milieubelasting van onze producten te verminderen, verkopen wij ook vloeren die 100% recyclebaar zijn. Je hoeft je achteraf dus geen zorgen te maken over de roze loper, daar hebben wij al aan gedacht.

Mocht je niet op zoek zijn naar een roze loper, maar naar een Vinyl? Ook dan ben je bij Cover Flooring aan het juiste adres. De Expo Vinyl Trend Fushia is een prachtige vinyl soort.

Advies over roze lopers en beurstapijt

Ben je er zelf nog niet helemaal over uit welke roze loper het beste bij de stijl van jouw evenement of feest past? Wij begrijpen dat tijdens het organiseren van jouw evenement er veel geregeld moet worden. Van de belichting tot de beveiliging. Als je het aankleden van jouw vloer, met onze roze lopers aan ons over laat, is het in één klap geregeld. Cover Flooring adviseert je graag! Met onze expertise kunnen wij je helpen de juiste keuze te maken voor een roze loper. Je kan altijd contact met ons opnemen voor advies over roze lopers of een vrijblijvende offerte. Vul het contactformulier in of mail naar info@coverflooring.com.

Menu