Evenementenvloer huren

Wanneer het aankomt op een evenementenvloer huren van uitstekende kwaliteit, ben je bij Cover Flooring aan het juiste adres. De vloer is een belangrijk onderdeel gezien dit een van de eerste indruk wekt bij de bezoekers. Cover Flooring biedt verschillende materialen en in tegenstelling tot de vloer bij je thuis, is een vloer voor evenementen makkelijk te verwijderen na afloop. Zo kun je een event vloer weer eenvoudig gebruiken op een andere locatie. Daarnaast zijn onze evenementenvloeren zeer slijtvast, verkrijgbaar in diverse kleuren én naar eigen smaak aan te passen. Het is mogelijk om het design geheel naar eigen stijl aan te passen; denk bijvoorbeeld aan merklogo’s geprint of gedrukt op de vloer.

Ga je binnenkort een evenement organiseren en heb je een grote hoeveelheid vierkante meters nodig? Niks is ons te gek! Ook voor kleinere evenementen zijn wij je graag van dienst. Cover Flooring heeft al meer dan 30 jaar ervaring in deze branche. Door deze jarenlange ervaring kunnen wij snel en lastminute te werk gaan. Onze specialisten maken elk evenement tot een groot succes en hebben eerder diverse vloeren mogen leggen op grootse evenementen.

Evenementenvloeren huren in alle soorten en maten

Een kleurrijke vloerbedekking van hoge kwaliteit maakt jouw evenementenvloer op de beurs helemaal af. De service van Cover Flooring bestaat uit het leveren, plaatsen, verwijderen en afvoeren van jouw event vloer. Het is zelfs mogelijk om een geschikte vloer bij ons te huren. Wij nemen het werk voor je uit handen, zodat je samen met jouw gasten volop kunt genieten van het event. Al vele klanten gingen jou voor. Bekijk nu ons portfolio voor onze geslaagde projecten.

In ons assortiment hebben wij zelfs recyclebare vloeren, omdat ook wij het milieu erg belangrijk vinden. Naast het milieu is veiligheid een prioriteit en daarom hebben onze producten een brandcertificaat Bfl-s1. Dit houdt in dat onze producten een vertragingstijd hebben qua brandbaarheid. Hiermee zorg je net voor dat stukje extra veiligheid voor je bezoekers.

Hieronder een selectie uit ons assortiment Expo Style:

Om ervoor te zorgen dat jouw evenementenvloer een betere uitstraling krijgt, kun je ervoor kiezen om een kleurrijk beurstapijt uit ons assortiment te laten leggen. Tevens heeft Cover Flooring voor ieder evenement een passende oplossing. Wij zijn jouw specialist als het gaat om het leggen van evenementenvloeren. Ook als je op zoek bent naar glitter tapijten, dan zijn wij jouw partner. Wil je goed opvallen met je nieuwe vloer? Denk dan ook aan glitter of printtapijten voor gegarandeerd succes.

De Expo Style collectie biedt mooie opvallende kleuren zoals sky blue, citronelle green en apple green. Wil je liever een neutrale uitstraling? Kies dan voor de Expo Style black.

Selectie uit ons Expo Glitter assortiment:

Een goed resultaat gaat gepaard met goed advies, ook bij Cover Flooring. Bij vragen over kleur of kwaliteit kan je altijd terecht bij één van onze deskundigen. Naast naadvilt tapijt biedt Cover Flooring ook vinyl aan. Het verschilt natuurlijk per event wat voor soort vloer je nodig hebt. Wanneer het event zich buiten afspeelt, dien je rekening te houden met de verwachte weersomstandigheden. Daarnaast spelen je eigen wensen ook een rol. Neem gerust contact op met onze experts voor vragen over het uitzoeken van de juiste materialen.

Ons Expo Glitter assortiment bestaat uit prachtige kleuren zoals groen, wit, zilver en zwart-goud. Bekijk onze producten hierboven en vraag een offerte aan.

Een evenementenvloer huren doe je bij Cover Flooring

We slaan de handen in elkaar en bundelen onze krachten om jouw evenement te laten schitteren. Vanaf het allereerste contact ben jij onze topprioriteit. Wij zetten alles op alles om steeds een vlotte en duurzame samenwerking te verzekeren. Vertrouwen en open communicatie zijn key voor ons. Ons team werkt snel en efficiënt om jou het mooiste evenement te bezorgen. Zij doen er alles aan om het ultieme wow-gevoel te creëren.

Heb je wat meer informatie of advies nodig over een van onze vloeren? Of wil je meer weten over het huren van een evenementenvloer? Geen probleem, wij adviseren je graag bij jouw keuzes met betrekking tot soort, kwaliteit en kleur van desbetreffende aankoop. Neem eenvoudig contact op met onze deskundigen en vraag een vrijblijvende offerte aan via het e-mailadres info@coverflooring.com.

Menu