Evenementenvloer

Ben je op zoek naar een evenementenvloer?
Zoek dan niet verder! Cover Flooring is expert op het gebied van alle soorten evenementenvloeren.

Ga je binnenkort een evenement organiseren? En heb je een grote hoeveelheid vierkante meters nodig? Niks is ons te gek! Maar ook voor kleinere evenementen zijn wij je graag van dienst. Cover Flooring heeft al meer dan 30 jaar ervaring in deze branche. Door onze ervaring kunnen wij snel en lastminute te werk gaan.

Evenementenvloeren in alle soorten en maten

Een kleurrijke vloerbedekking van hoge kwaliteit maakt jouw evenement of beurs helemaal af. Cover Flooring zorgt er met haar service voor dat jouw evenementenvloer meer zal schitteren dan voorheen. De service van Cover Flooring bevat het leveren, plaatsen, verwijderen en afvoeren van jouw evenementenvloer. Hierbij nemen wij het werk uit handen, zodat je samen met jouw gasten volop kunt genieten van jouw evenement of beurs met een prachtige evenementenvloer. Al vele klanten gingen jou voor. Bekijk nu ons portfolio voor onze geslaagde projecten.

Hieronder een selectie uit ons assortiment Expo Style:

Om ervoor te zorgen dat jouw evenementenvloer een betere uitstraling krijgt, kun je ervoor kiezen om een kleurrijk eventtapijt uit ons assortiment, te laten leggen op jouw beursvloer. Tevens heeft Cover Flooring voor ieder evenement een passende oplossing. Cover Flooring is jouw specialist als het gaat om het leggen van evenementenvloeren. Ook als je op zoek bent naar glitter tapijten, dan is Cover Flooring jouw partner.

Een Cover Flooring evenementenvloer laat jouw evenement schitteren

Wil je liever meer informatie of advies over jouw vloertapijt of witte loper voordat je er een bij ons bestelt? Geen probleem, wij adviseren je graag bij jouw keuzes met betrekking tot soort, kwaliteit en kleur van evenementenvloeren.

Je kan eenvoudig contact opnemen met één van onze deskundigen voor een vrijblijvende offerte. Aarzel niet en stuur een e-mail naar info@coverflooring.com.

Menu