Zwarte Lopers

Zwarte lopers bij Cover Flooring

Ben je op zoek naar een zwarte loper voor een evenement of feest? Zoek dan niet verder want Cover Flooring heeft voor jou een passende oplossing! Wanneer je gebruik maakt van lopers uit ons assortiment, zorg je ervoor dat jouw evenement of feest een betere aankleding heeft. Dit is niet alleen prettig voor het oog, maar ook voor jouw bezoekers. De bezoekers zullen namelijk stralen zodra ze de eerste stappen zetten op jouw loper. Om welke kleur loper het ook mag gaan, bij Cover Flooring vind je de ideale oplossing voor jouw evenement of feest. Bekijk hieronder ons assortiment en laat je verrassen!

Zwarte lopers in verschillende stijlen

Ben je op zoek naar een strakke zwarte loper of juist een velours achtige look? Cover Flooring voorziet je van alle gemakken als het gaat om zwarte lopers. Zelfs een zwarte loper met een glitter effect heeft Cover Flooring voor je klaar liggen. Speciaal voor jou hebben wij onze twee favoriete zwarte lopers op een rijtje gezet.

Expo Color Black

De Expo Color Black is een plat naaldvilt tapijt en is voorzien van een brandcertificaat. De standaardmaten van deze zwarte loper zijn: 2 x 30 meter zonder folie en 2 x 40 meter met folie. De keuze is aan jou!

Expo Line Black

De Expo Line Black is een rib naaldvilt tapijt. Deze prachtige zwarte loper is voorzien van een foam of Precoat backing. De Expo Line Black is verkrijgbaar in rollen van 2 x 50 meter of 4 x 50 meter. Mocht je de zwarte loper eerst willen beschermen met een folie laag, dan is dat geen enkel probleem. Alles is mogelijk bij Cover Flooring.

Advies over zwarte lopers

Ben je er zelf nog niet helemaal over uit welke zwarte loper het beste bij de stijl van jouw evenement of feest past? Cover Flooring adviseert je graag! Met onze expertise kunnen wij je helpen de juiste keuze te maken voor een zwarte loper. Je kan altijd contact met ons opnemen voor advies of een vrijblijvende offerte. Vul het contactformulier in of mail naar info@coverflooring.com.

Menu