Printtapijt

Printtapijt bij Cover Flooring

Ben je op zoek naar een echte eyecatcher voor jouw beurs, evenement of bedrijf? Naast een ruime keuze uit ons assortiment Expo Print, biedt Cover Flooring je nu ook de mogelijkheid om jouw eigen printtapijten of logomatten te ontwerpen. Wij printen op maat in full color op vinyl, naaldvilt of velours tapijt. Download hieronder onze brochure en ontdek de creatieve mogelijkheden van ons print tapijt!

Indruk maken doe je met printtapijt

Of het gaat om een tapijt met een logo, slogan of begroeting – met ons gepersonaliseerd printtapijt trek je sowieso de aandacht van jouw klanten en bezoekers. Wij printen jouw ontwerp in full color op de gewenste kwaliteit zodat je met een gepersonaliseerd tapijt een unieke uitstraling aan jouw evenement geeft. Ben je op zoek naar inspiratie? Bekijk dan snel ons prints portfolio!

Logo matten

Met een mooie logo mat in de inkomhal van jouw kantoor of showroom maak je een professionele indruk op jouw bezoekers en klanten. Cover Flooring biedt je nu ook de mogelijkheid om jouw eigen logo matten te ontwerpen, zowel voor gebruik binnen als buiten. Of je nu een bedrijfsnaam wil verwerken in het tapijt of een afbeelding op het tapijt wilt laten drukken, de mogelijkheden zijn eindeloos. Bekijk de collectie en lees meer over logo matten.

De juiste kwaliteit

Of je nu op zoek bent naar een print tapijt voor éénmalig gebruik op jouw evenement of een logo mat voor langdurig gebruik in jouw showroom, voor elke toepassing bieden wij jou de juiste kwaliteit aan. Wij maken jouw printtapijt steeds helemaal op maat, zelfs versnijding van cirkels of andere vormen zijn mogelijk.

Advies nodig?

Wil je advies over de mogelijkheden van het printtapijt of de logomatten? Bij Cover Flooring adviseren wij je graag met betrekking tot de diverse mogelijkheden. Neem nu contact met ons op voor een vrijblijvende offerte of voor meer informatie. Stuur hiervoor een e-mail naar info@coverflooring.com met jouw wensen.

Menu