Projectstoffering

Projectstoffering nodig? Bij Cover Flooring leveren wij projectstoffering in meerdere uitvoeringen en maten. Wij kunnen hierbij bogen op meer dan 30 jaar ervaring, waarin we hebben samen gewerkt met een groot scala aan partners. Je kan hierbij denken aan overheidsprojecten, kantoorruimtes, maar ook tijdelijke projecten in de vorm van beurzen hebben wij voorzien van projectstoffering.

Deze projecten kan je allemaal in ons portfolio bekijken. Op deze manier kan je ons werk zelf zien. Een foto zegt immers meer dan 1000 woorden. Ook is het mogelijk een referentielijst bij ons op te vragen. Bij ons vind je de juiste stoffering en de beste vakmensen om jouw pand te voorzien van de sfeer waar je naar zoekt. Bij Cover Flooring zijn wij je graag van dienst en gaan we graag met je in gesprek over de mogelijkheden van projectstoffering. Dit kan al vanaf een vroeg stadium, omdat de ervaring leert dat het fijn is om vanaf het beginnen kennis en expertise in huis te hebben.

Projectstoffering voor de uitstraling die je zoekt

Projectstoffering is zoals de naam al zegt zeer projectgebonden. Geen enkel bedrijf of instelling is hetzelfde en afhankelijk van de diensten en/of producten die jij aanbiedt zal je bepaalde voorkeuren hebben met betrekking tot de projectstoffering. Gaat het hier bijvoorbeeld om een kantoorpand, dan zal je wellicht kiezen voor een rustieke kleur die de werknemers niet te veel afleidt. Klassiek grijs, of misschien een warmere tint in de vorm van rood of bruin. Gaat het echter om een beurs of zaal die elegantie moet uitstralen, dan heb je waarschijnlijk weer hele andere voorkeuren. In ons assortiment kan je zien wat er allemaal mogelijk is bij ons. Bij Cover Flooring zijn de mogelijkheden eindeloos en gaan we hierover graag met je in gesprek.

Projectstoffering die duurzaam is

Projectstoffering waarbij wordt gedacht aan duurzaamheid? Ook dat heeft Cover Flooring meegenomen in de werkwijze. Omdat wij het belangrijk vinden om maatschappelijk verantwoord te ondernemen, is het mogelijk op de website al te zien welke kwaliteiten helemaal recyclebaar zijn. Producten die recyclebaar zijn worden verwerkt tot granulaten waarmee nieuwe plastic producten kunnen gemaakt worden. Op deze manier kan jouw kantoor of evenementen bedrijf indirect meehelpen aan een schonere wereld.

Projectstoffering in heel Europa

Wij kopen groot in bij onze fabrikanten en kunnen wij je snel bedienen van projectstoffering in alle kleuren en materialen. Een niet onbelangrijk voordeel hierbij is dat onze prijzen daardoor zeer scherp zijn. Ben je nieuwsgierig naar onze prijzen? Dan kan je natuurlijk altijd een vrijblijvende offerte aanvragen.

Contact

Ben je geïnteresseerd in onze diensten of heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op middels ons contactformulier. Stuur je liever een directe mail? Dan kan dit naar info@coverflooring.com. Natuurlijk ben je ook van harte welkom op één van onze adressen.

Menu