Logo matten

Matten met een logo maken

Of het gaat om een mat met een logo, slogan of begroeting – met onze gepersonaliseerde logo matten trek je sowieso de aandacht van jouw klanten en bezoekers. Cover Flooring biedt je nu ook de mogelijkheid om jouw eigen logo matten te ontwerpen, zowel voor gebruik binnen als buiten. Klanten kunnen dan bij binnenkomst of bij het verlaten van je pand terugblikken op jouw logo mat.

Meer weten? Neem gerust contact op of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Professioneel met jouw eigen logo matten

Of je nu een bedrijfsnaam wil verwerken in het tapijt of een afbeelding op het tapijt wilt laten drukken, de mogelijkheden zijn eindeloos. Wij printen jouw ontwerp in full color op de gewenste kwaliteit zodat je met een gepersonaliseerd tapijt een unieke uitstraling geeft aan de inkomhal van jouw kantoor of showroom. Zo maak je meteen een professionele indruk op jouw bezoekers en klanten. Bestel jouw matten met logo gauw!

Opvallen doe je met logo matten

Naast dat je een professionele indruk achterlaat bij jouw bezoekers en klanten, zorgt het er ook voor als je je eigen matten met een logo maakt, je opvalt. Wanneer je opvalt, zullen klanten dat in hun achterhoofd houden. Dit kan er voor zorgen dat klanten sneller naar jouw komen als de vorige aankoop goed is afgehandeld. Dat is natuurlijk handig als je klanten terug wil laten komen. Een logo mat kan gemaakt worden om als deurmat te dienen, maar ook simpelweg als een promotiemat. De matten worden in verschillende soorten en maten voor jou gemaakt! Mocht je op zoek zijn naar printtapijt… Wij kunnen dit ook voor je realiseren.

Advies nodig?

Wil je advies over de mogelijkheden van het printtapijt of de logomatten. Bij Cover Flooring adviseren wij je graag met betrekking tot de diverse mogelijkheden. Wij maken jouw logomatten helemaal op maat, zelfs versnijding van cirkels of andere vormen zijn mogelijk. Neem nu contact met ons op voor een vrijblijvende offerte of voor meer informatie. Stuur hiervoor een e-mail naar info@coverflooring.com met jouw wensen!

Menu