Sportvloerbescherming

Sportvloer bescherming bij Cover Flooring

Ben je op zoek naar een effectieve manier om de sporthal vloer van jouw school, sportclub of gemeente te beschermen? Dan ben je bij Cover Flooring aan het juiste adres! Wij bieden jou een oplossing aan op maat van het budget wat  tot je beschikking is. Zo kan je jou sporthal vloer zonder zorgen inzetten als multifunctionele ruimte voor diverse activiteiten en evenementen.

Sportvloer bescherming voor éénmalig gebruik

Wordt jouw sporthal eenmalig of veelvuldig ingezet voor evenementen? Wij bieden jou een oplossing aan op maat! Voor éénmalig gebruik stellen wij je graag onze expo kwaliteiten voor. Deze worden ingezet op beurzen en evenementen allerhande en zijn ook uitermate geschikt voor gebruik voor in jouw sporthal. Door gebruik te maken van de juiste tapes, hoef je je ook geen zorgen te maken over beschadigingen of lijmresten op jouw sporthal vloer. Heeft de kleur of het type tapijt voor jou geen belang? Informeer dan naar onze restpartijen die wij jou voor zeer scherpe tarieven kunnen aanbieden.

Sportvloer bescherming voor veelvuldig gebruik

Bescherm de kostbare sporthal vloer van jouw school, sportclub of gemeente en maak jouw sporthal multifunctioneel inzetbaar!  Als jouw sporthal regelmatig ingezet wordt voor beurzen, evenementen of activiteiten, dan hebben wij voor jou de geschikte oplossing! Onze expo tiles zijn namelijk ook zeer geschikt voor gebruik als sportvloer bescherming. Niet alleen zijn ze zeer makkelijk te installeren, ze zijn ook zeer licht, handig te stockeren en makkelijk te reinigen. Speciaal voor het gebruik op sportvloeren ontwikkelden wij tevens een witte backing die geen sporen nalaat op jouw sporthal vloer. Ontdek hier ons product gamma Expo Tiles.

Contact

Ben je op zoek naar de meest geschikte oplossing om jouw sporthal vloer te beschermen? Kijk dan niet verder, maar neem contact met ons op middels ons contactformulier. Stuur je liever een directe mail? Dan kan dit naar info@coverflooring.com. Natuurlijk ben je ook van harte welkom op één van onze adressen.

Menu