Evenemententapijt

Evenemententapijt huren voor de beste eerste indruk

 

Alles draait om de eerste indruk. Die is bepalend voor hoe bezoekers jou voor het eerst meemaken en wat voor gevoel dat geeft. Is die eerste indruk meteen perfect en trek je mensen alleen al aan vanwege het opvallende uiterlijk? Dan heb je gegarandeerd een succesvolle dag op het evenement! Ben je op zoek naar topkwaliteit evenemententapijt om jouw evenement de finishing touch te geven? Dan ben je op zoek naar evenemententapijt van Cover Flooring!

Evenemententapijt voor jouw evenement!

Een kleurrijke vloerbedekking van hoge kwaliteit maakt jouw evenement helemaal af. Cover Flooring zorgt er met haar service voor dat jouw evenement meer zal schitteren dan voorheen. Benieuwd naar evenemententapijt dat wij hebben gelegd voor onze klanten? Bekijk nu een aantal voorbeelden. Al jouw wensen kunnen we uit laten komen met ons evenemententapijt. Ga je voor het praktische, omdat je bijvoorbeeld zware apparatuur wilt tentoonstellen, of wil je vooral opvallen? Dan hebben we verschillende soorten evenemententapijten die ervoor zorgen dat je van heinde en verre gezien wordt. Dit kan door expressieve kleuren, maar ook door unieke tapijten die specifiek zijn gemaakt voor jouw stand. Tijdens een eerste kennismakingsgesprek gaan we kijken wat het doel is van jouw stand en hoe ons evenemententapijt hieraan kan bijdragen!

Tapijt voor evenementen huren

Wil jij een tapijt huren voor je event? Om ervoor te zorgen dat jouw evenemententapijt een betere uitstraling krijgt, kun je ervoor kiezen voor kleurrijk evenemententapijt te laten leggen op jouw beursvloer. Tevens heeft Cover Flooring voor ieder evenement een passende oplossing. Of je op zoek bent naar een recyclebaar tapijt, glittertapijt of vinyltapijt; Cover Flooring levert alle soorten evenementenvloeren in diverse formaten. Een goed resultaat gaat gepaard met goed advies, ook bij Cover Flooring. Bij vragen over kleur of kwaliteit kun je altijd terecht bij een van onze deskundigen. Door het evenemententapijt te huren hoef je zelf geen grote investeringen te doen en kun je gemakkelijk door het jaar heen wisselen met verschillende evenemententapijten. Wil je graag meer weten over de verschillende soorten? Onze specialisten laten je graag van alles zien, zodat je inspiratie krijgt voor de mogelijkheden.

Bekijk de evenemententapijten bij ons in de showroom

Plaatjes zeggen veel, maar het liefst wil je het voelen en met eigen ogen zien. Daarom hebben we bij Cover Flooring een showroom. Hier laten we je graag alle mogelijkheden zien en voelen. Bekijk de voorbeelden en stel vervolgens jouw eigen evenemententapijt samen. We hebben hierin talloze mogelijkheden. Denk aan kunstgras (voor de sportliefhebbers), een tapijt met jouw logo daarin verwerkt of een ander mooi printje dat je altijd kunt gebruiken. We adviseren je daar graag persoonlijk in, omdat wij precies weten wat jouw beurstand het mooist tot zijn recht laat komen. We hebben twee vestigingen waar je ons kunt opzoeken. We zitten in Lelystad en in Dendermonde in België. Bel ons gerust met jouw wensen, dan bereiden wij ons voor en laten we je graag alles zien!

Ons evenemententapijt laat jouw evenement schitteren

Cover Flooring is jouw specialist als het gaat om het leggen van evenementenvloeren. Ook als je op zoek bent naar glittertapijten, dan is Cover Flooring jouw partner. Wil je liever meer informatie of advies over jouw vloertapijt of witte loper voordat je er een bij ons bestelt? Geen probleem, wij adviseren je graag bij jouw keuzes met betrekking tot soort, kwaliteit en kleur van evenementenvloeren. Je kunt eenvoudig contact met ons opnemen met één van onze deskundigen voor een vrijblijvende offerte. Aarzel niet en stuur een e-mail naar info@coverflooring.com. Voor je het weet heb jij een vloer waar je alleen maar van durfde te dromen!

Menu