Rode Lopers

Vind jouw rode loper bij Cover Flooring

Een rode loper vormt de entree van het evenement! Organiseer je binnenkort een evenement, waar de rode loper niet kan ontbreken, dan ben je bij Cover Flooring aan het juiste adres. Cover Flooring heeft al meer dan 30 jaar ervaring. Of het nou gaat om een rode loper binnen of buiten, wij zijn je graag van dienst. Laat jouw eventbezoekers stralen over de rode loper van Cover Flooring. Wil je een rode loper huren? Dat kan helaas niet maar, het kopen van een rode loper is goedkoper! Zie hierboven het rode loper assortiment!

Jouw ervaren specialist voor rode lopers

Bij Cover Flooring beschikken wij over ruim 30 jaar ervaring als het gaat om vloerbedekking voor beurzen en evenementen, of dit nu buiten is of binnen. Iedere opdrachtgever heeft zijn eigen eisen aan de structuur en kwaliteit van een rode loper. Daarom leveren wij vloeren van hoogwaardige kwaliteit. Een rode loper van Cover Flooring, draagt bij aan de sfeer van jouw belangrijke evenement. Onze vloeren staan bekend om hun betrouwbaarheid, veiligheid en milieuvriendelijkheid. Dit betekent ook dat wij veel ervaring hebben met het leggen van rode lopers bij evenementen.

Rode lopers voor diverse evenementen

Cover Flooring heeft in het verleden diverse rode lopers gelegd bij verschillende grote landelijke evenementen. Wanneer je dus besluit om onze rode loper aan te schaffen, ben je verzekerd van een goede uitstraling en producten van hoge kwaliteit. Onze vakmanschap zal dus bijdragen aan de kwaliteit van het evenement.

De voordelen van een rode loper

Een rode loper wordt standaard geassocieerd met luxe en allure. Hier kun je als evenementorganisator mooi gebruik van maken. Bovendien voelen jouw gasten zich gezien wanneer ze over de rode loper paraderen. Rode lopers kunnen ook helpen om bezoekers in de juiste richting te sturen. Verwacht je een lange rij voor een evenement? Een rode loper voorkomt chaos en voordringgedrag.

Je hoeft geen grootst evenement te organiseren om te werken met een rode loper. Hoe leuk is het om voor jouw verjaardagfeest een rode loper bij je voordeur uit te rollen? Dit soort details maken dat jouw gasten nog lang zullen napraten over jouw feest.

Rol de rode loper uit met Cover Flooring

Cover Flooring is jouw partner als het gaat om rode lopers. Rode lopers zorgen er voor dat een evenement of beurs net wat sierlijker is. Onze ervaring en deskundigheid dragen bij aan de stijlvolle uitstraling van jouw evenement, beurs of project.

We bieden je een ruime keuze uit verschillende roodtinten voor jouw loper. Er worden standaard breedtematen gehanteerd, maar het is ook mogelijk om onze lopers op maat te laten snijden voor je. Als onderdeel van ons maatschappelijke ondernemen brengen wij een selectie van 100% recyclebare lopers op de markt. Al eerder hebben wij een prachtige rode loper mogen leggen voor de Opening Voetgangersbrug 2019. Hiervoor werden twee mooie stijlen gebruikt, namelijk de Expo Grass colchic red en Expo Style tomato – 9662.

Wij adviseren je graag bij de keuzes van de tapijten. Uit ervaring weten we dat klanten het prettig vinden om vanaf de eerste stap in het keuzeproces gebruik te maken van onze deskundigheid.

Meer gekleurde lopers ontdekken?

Bij Cover Flooring vind je altijd dé perfecte loper voor jouw evenement. Ben je op zoek naar een loper in een bepaalde kleur? De kans is erg groot dat je hem vindt in ons assortiment. Zo hebben wij naast rode lopers ook diverse soorten oranje lopers, gele lopers, groene lopers, roze lopers, blauwe lopers, paarse lopers, witte lopers, grijze lopers en zwarte lopers. Geen kleur is te gek voor ons. Heb je een bepaalde kleur in gedachte en ben je op zoek naar een expert om deze kleur te realiseren? Neem gerust contact met ons op. Wij bespreken graag wat mogelijk is.

De specialist voor jouw evenementtapijten

Het plaatsen van een rode loper moet adequaat en snel gebeuren. Daarnaast is het voor ieders veiligheid van belang dat het goed vast zit. Cover Flooring is jouw specialist als het gaat om het leggen van vloertapijten voor jouw beurs, project of evenement. Ook als je op zoek bent naar kunstgras of beurstapijten, dan is Cover Flooring jouw partner.

Neem contact op voor advies over rode lopers

Wil je meer informatie of advies over jouw vloertapijt of rode loper voordat je er een bij ons bestelt? Geen probleem, wij adviseren je graag bij jouw keuzes met betrekking tot soort, kwaliteit en kleur van beurstapijten. Cover Flooring staat voor je klaar om je te helpen met het verfraaien van jouw vloer met onze rode loper!

Neem contact met ons op voor advies of een vrijblijvende offerte door het contactformulier in te vullen of te mailen naar info@coverflooring.com. Liever een medewerker aan de telefoon? Bel naar +31 (0) 320 26 01 90 of +32 (0) 52 25 83 53.

Menu