Maatwerk en prints

Prints en creatieve oplossingen

Je hoeft je geen zorgen te maken. Jou vragen zijn voor Cover Flooring een uitdaging. Het creëren van innovatieve vloerdecoratie is immers onze trots. Volgens jouw wens, innovatief, duurzaam, flexibel,… met kwalitatieve materialen.

Het aanbod van Cover Flooring gaat dan ook veel verder dan alleen maar de traditionele rode loper. We printen tapijt in full color, versnijden cirkels en andere vormen op maat of creëren zelfs een volledig nieuwe kleur op basis van een pantone referentie. We voeren dus niet enkel uit, we denken ook mee om creatieve oplossingen op maat te zoeken. Zo stappen we mee in het gepersonaliseerde verhaal van een evenement.

Specialist in maatwerk

Dat maatwerk is mogelijk dankzij een goede samenwerking met onze collega’s bij Sommer Needlepunch. “We kunnen alle kleuren leveren, rechtstreeks uit de fabriek, zodat ons assortiment een stuk breder gaat als dat van de concurrentie. Elk idee kan worden voorgelegd aan het R&D-team. Zo werd recent ook glitter – en fluo tapijt aan ons assortiment toegevoegd en ontwikkelden we voor een klant een gouden tapijtkleur die nu ook standaard in ons assortiment zit.”

Geen uitdaging gaan we uit te weg, ons ervaren team denkt graag met je mee om net die stap verder te gaan! Neem contact met ons op en bespreek de mogelijkheden.

Menu