Witte Lopers

Witte loper huren bij Cover Flooring

Een witte loper vormt de entree van het evenement! Organiseer je binnenkort een evenement of een bruiloft waar de witte loper niet kan ontbreken, dan ben je bij Cover Flooring aan het juiste adres. De eerste indruk van jouw evenement is altijd het belangrijkst. Met een witte loper worden jouw gasten op een bijzondere en warme manier verwelkomd. Wij bezorgen en plaatsen een stralende witte loper voor een stralende gelegenheid, zoals jouw bruiloft of een doopfeest.

Cover Flooring heeft al meer dan 30 jaar ervaring in de branche en weten dus alles over het leggen van verschillende soorten lopers. Of het nou gaat om een witte loper binnen of buiten; wij zijn je graag van dienst en zullen ervoor zorgen dat de witte loper vakkundig geplaatst wordt. Laat jouw eventbezoekers stralen over de Cover Flooring witte loper.

Wist je dat… Wit voor vreugde en feest staat? Daarnaast is wit de liturgische kleur voor grote feesten zoals Kerstmis en Pasen.

Diverse witte lopers bij Cover Flooring

Een witte loper huren om jouw gasten te ontvangen? Cover Flooring is jouw partner als het gaat om witte lopers. Bij ons kan je terecht voor verschillende soorten witte lopers. Wacht niet langer en neem een kijkje in ons assortiment voor jouw speciale witte loper. Onze uitgebreide selectie bestaat uit de volgende modellen: Expo Glitter white, Expo Style white, Expo Line white, Expo Luxe white, Expo color white, Expomoda white, Expomoda Shiny white, Expotrend white. Voor een extra luxe finish van je event, kies je uiteraard voor de witte loper met glitters. Welke loper je ook kiest, het zal gegarandeerd een blijvende indruk achterlaten bij je bezoekers!

Wij adviseren je graag bij de keuzes van de beurstapijten. Wij weten uit ervaring namelijk dat het voor onze klanten erg prettig is om in een vroeg stadium terug te kunnen vallen op de deskundigheid van onze medewerkers.

Voordelen van een witte loper

Een groot voordeel van een witte loper is dat deze rust aanbrengt in een ruimte. De toevoeging van wit maakt een kleur lichter. Het haalt de intensiteit van een kleur weg, waardoor de gehele ruimte rustiger oogt. Een ander voordeel is de romantische uitstraling die op een bruiloft gecreëerd wordt met een witte loper. Voor een wow-effect kun je wat rozenblaadjes langs de zijkanten van de witte loper strooien. Met een witte loper maak je elke speciale gelegenheid een groot succes! Daarnaast zijn de lopers van Cover Flooring geschikt voor verschillende ondergronden; zowel binnen als buiten. Onze ervaring en deskundigheid dragen bij aan de stijlvolle en rustige uitstraling van jouw evenement, beurs of project.

Informatie of advies over jouw witte lopers

Cover Flooring beschikt over witte lopers in diverse tinten, van hoge kwaliteit én voor een betaalbare prijs. Wij zijn jouw specialist als het gaat om het leggen van vloertapijten voor jouw beurs, project of evenement. Ook als je op zoek bent naar andere evenementenvloeren, dan is Cover Flooring jouw partner.

Wil je liever meer informatie of advies over jouw vloertapijt of witte loper voordat je er een bij ons bestelt? Geen probleem, wij adviseren je graag bij jouw keuzes met betrekking tot soort, kwaliteit en kleur van beurstapijten. Zo weet je gelijk waar je aan toe bent. Cover Flooring staat voor jou klaar om je te helpen met het verfraaien van jouw vloer met onze witte loper!  Neem contact met ons op voor advies of een vrijblijvende offerte door het contactformulier in te vullen of te mailen naar info@coverflooring.com.

Menu