Kunstgras

Kunstgras tapijt van Cover Flooring

Heb je binnenkort een evenement waarvoor bijna alles al geregeld is, behalve de aankleding van de vloer? Maak dan kennis met jouw specialist in beurstapijt en evenemententapijt; Cover Flooring! Met ruim 30 jaar ervaring in de branche, is Cover Flooring je ideale partner als het gaat om het leveren, plaatsen, verwijderen en afvoeren van kunstgras, beurstapijt en evenemententapijt. Wij verzorgen dus het gehele proces rondom kunstgras tapijten.

Onze jarenlange ervaring, gecombineerd met deskundigheid en vakmanschap, dragen bij aan de voorbeeldige uitstraling en aangename sfeer van jouw evenement. Bovendien weten wij bij Cover Flooring hoe belangrijk het is dat er goed geadviseerd wordt, voordat er een keuze wordt gemaakt en de vloerbedekking wordt gelegd; ook voor advies over kunstgras tapijt ben je bij ons aan het juiste adres.

Kunstgras maakt evenementen af!

Voor ieder evenement, groot of klein, buiten of binnen; met kunstgras van Cover Flooring zet je de puntjes op de i bij jouw beurs, evenement of feest. Kunstgras tapijt geeft jouw vloer net dat beetje extra en zorgt ervoor dat je op een positieve manier op valt. Dit is dan ook de ideale aankleding van je evenement! Er is geen twijfel over mogelijk dat een aantrekkelijke beurstand met kunstgras beter blijft hangen bij je bezoekers. Kunstgras tapijt is daarom een mooie investering die zeker de moeite waard zal zijn. Diverse grote evenementen zijn jou voor geweest, denk hierbij aan de Vakantiebeurs waar het kunstgras zorgde voor een comfortabele en knusse sfeer.

Door de ruime keuze aan kleuren en kwaliteiten heeft Cover Flooring voor werkelijk ieder evenement een passende oplossing. Cover Flooring levert namelijk alle soorten vloerbedekking: glittertapijt, kunstgras, vinyl, hoogpolig beurstapijt en projecttapijt. Tevens adviseren wij je graag bij de keuzes als het gaat om soort, kwaliteit en kleur van jouw vloerbedekking.

De voordelen van Kunstgras

Kunstgras tapijt is een perfect alternatief voor een standaard beursvloer. Een voordeel van kunstgras is de lange levensduur. Gemiddeld gaat kunstgras zo’n 12 tot 20 jaar mee, mits je er zuinig mee om gaat. Daarnaast voldoet ons tapijt aan de veiligheidseisen voor brandveiligheid en is dit zeer onderhoudsvriendelijk en kleurvast. Ook is een bijkomend voordeel dat het kunstgras telkens opnieuw gebruikt kan worden. Onze kunstgras tapijten zijn namelijk duurzame producten van de beste kwaliteit!

Kunstgras huren voor beurzen en evenementen

Een evenementen- of beurstapijt van Cover Flooring maakt dat jouw evenement meer zal schitteren dan voorheen. Want zeg nou eerlijk; een mooi gekleurd tapijt van goede kwaliteit staat beter dan een grijze betonnen vloer! Bij Cover Flooring kun je terecht voor diverse kunstgras afmetingen om te bestellen of huren. Je kan contact met ons opnemen als je een vrijblijvende offerte wilt aanvragen of meer informatie wilt over ons assortiment aan grastapijten.

Wij gaan graag een persoonlijk gesprek met je aan en denken creatief mee met je wensen rondom kunstgras en de aankleding van je event. Stuur een e-mail naar info@coverflooring.com of vul het contactformulier in.

Menu