Ontmoet Cover Flooring bij Festivak!

Met trots kondigen we aan dat Cover Flooring dit jaar deelneemt aan Festivak, dé toonaangevende beurs voor grootschalige evenementen in België. Onze unieke aanbod met vloerbekleding zal er ongetwijfeld voor zorgen dat jouw evenement een onvergetelijke indruk achterlaat. Of het nu gaat om een beursstand, een concert, een bedrijfsevenement, of een ander soort bijeenkomst, wij hebben de expertise om jouw vloer te transformeren in iets sensationeels. Kom ook langs bij Festivak! Je vindt ons bij standnummer 106.

Informatie Festivak

Wanneer? 22 en 23 november 2023
Waar? Nekkerhal, Mechelen
Hoe laat? 10:00 – 18:00 uur
Toegangsprijs Gratis
Standnummer Cover Flooring 106

Festivak België: de vakbeurs voor grootschalige evenementen

Festivak is dé vakbeurs voor grootschalige evenementen en wij zijn verheugd om er dit jaar bij te zijn. Deze tweedaagse beurs, die plaatsvindt op 22 en 23 november 2023 in de indrukwekkende Nekkerhal in Mechelen, is het kloppende hart van de evenementenbranche. Met maar liefst 5000 verwachte bezoekers, meer dan 30 gerenommeerde sprekers, en een indrukwekkend aanbod van 250+ exposanten, is Festivak de ultieme bestemming voor iedereen die betrokken is bij het organiseren van evenementen.

Leer en raak geïnspireerd op Festivak

Of je nu op zoek bent naar de nieuwste technologische trends, innovatieve evenementenlocaties, de beste cateringopties, of inzichten van vooraanstaande experts, Festivak heeft het allemaal. Dit evenement biedt een unieke gelegenheid om te netwerken, te leren en geïnspireerd te raken. En met de Nekkerhal in Mechelen als locatie, biedt Festivak de perfecte omgeving om te ontdekken, te verbinden en te groeien in de wereld van grootschalige evenementen. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen op Festivak, waar jij de sleutel tot het succes van jouw toekomstige evenementen zult vinden.

Cover Flooring voorziet Festivak van gangtapijt

Wij zijn verheugd om deel te nemen aan Festivak en een belangrijke rol te spelen in het creëren van een gastvrije en professionele sfeer. Zo zullen wij niet alleen aanwezig zijn als beursstand, maar zullen wij ook verantwoordelijk zijn voor het gangtapijt op de beurs. We gaan een stap verder door niet alleen de installatie en verwijdering te verzorgen, maar ook door actief bij te dragen aan duurzaamheid. Het gangtapijt dat we gebruiken, zal zorgvuldig worden gerecycled, waardoor we onze inzet voor milieuvriendelijke oplossingen demonstreren terwijl we bijdragen aan het succes van Festivak.

Kom ook langs, de toegang is gratis!

Het beste van alles is dat de toegang tot Festivak helemaal gratis is. Dit betekent dat je als bezoeker toegang krijgt tot een schat aan informatie, inspiratie en zakelijke kansen zonder enige kosten. Festivak is ontworpen om jou in slechts één of twee dagen volledig up-to-date te brengen over alle innovaties in de eventbranche. Hier vind je alle oplossingen die je nodig hebt voor het organiseren van een succesvol evenement, of je nu een doorgewinterde professional bent of net begint in deze bruisende industrie.

Je vindt Cover Flooring dit jaar bij Festivak

Met meer dan 30 jaar ervaring in de sector is Cover Flooring jouw betrouwbare partner. Ons team van experts staat klaar om jou te ondersteunen bij elke stap van het proces. Of het nu gaat om de levering, de plaatsing, of zelfs het wegnemen en recycleren van de vloerbekleding na jouw evenement, we hebben alles onder controle. We begrijpen dat elk evenement uniek is, en daarom bieden we flexibele oplossingen aan die perfect passen bij jouw specifieke behoeften.

Wij staan klaar om jouw evenement naar een hoger niveau te tillen met onze unieke vloerbekleding en duurzame benadering. Laat jouw gasten versteld staan van de uitstraling van jouw locatie en draag tegelijkertijd bij aan een schonere planeet.

We kijken ernaar uit om je te ontmoeten op Festivak en om samen te werken aan de perfecte vloerbekleding voor jouw evenement. Tot dan!

Meer weten? Neem contact op!

Wil je meer weten over Festivak of ben je nu al benieuwd hoe Cover Flooring jouw evenement kan verbeteren? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. We staan voor je klaar om al je beursvragen te beantwoorden.

Menu