De kracht van kunstgras als tapijt

Vroeger werd kunstgras voornamelijk gebruikt op het sportveld, dat is inmiddels verleden tijd. Tegenwoordig is kunstgras als tapijt onwijs hip! Misschien ben je het wel eens tegengekomen in de sportschool, op kantoor of op een evenement? Het brengt een dynamische sfeer in een ruimte. Kunstgras is de afgelopen jaren flink in trek toegenomen en tevens in kwaliteit. Er zijn tal van soorten, van licht- tot donkergroen, van een korte tot een lange grassprieten van een lage tot hoge dichtheid. De keuze is reuze! Op welke manieren je kunstgras kunt gebruiken leggen wij jou graag uit.

Kunstgras als evenementenvloer

Een evenement op gras geeft een buitengewoon en rustig gevoel. Maar wanneer het begint te regenen verandert het langzaam in een modderpoel. Dat is toch minder. Kunstgras als evenementenvloer biedt de oplossing op elk evenement, het blijft schoon en fris, wel zo makkelijk toch? Dat is niet het enige voordeel. Het is ook nog eens simpel om te plaatsen en om op te ruimen. Je rolt het uit en bevestigt het met tape. Tevens is er een breed assortiment aan kunstgras als evenementenvloer waardoor je altijd iets kan vinden dat in lijn ligt, denk eens aan een kleur die past bij een bepaalde huisstijl past. Hoe tof is dat? 

Kunstgras als tapijt

Om de ruimte binnen te bekleden kun je kunstgras als tapijt gebruiken voor een speciale sfeer. Er zijn tal van inspiraties die je zelf kunt uitvoeren. Zo kun je jungle kamer maken of een voetbalveld creëren. Bij beide opties voelt het kunstgras als tapijt heerlijk zacht aan. En wist je zelfs dat kunstgras helpt om het geluid te dempen? Misschien wil je het wel ophangen aan de muur in je studeerkamer, ziet er onwijs gezellig uit en het helpt concentratie te verbeteren. Twee vliegen in één klap.

Er zijn tal van leuke dingen om te doen met kunstgras, ze hebben één ding gemeen: een ruimte met kunstgras geeft sfeer! Kunstgras als evenementenvloer kun je gebruiken als je op wilt vallen tijdens een beurs en je snel wilt op- en afbouwen. En zo is kunstgras als tapijt is uiterst geschikt is voor verschillende doeleinden in huis. Het maakt eigenlijk niet uit wat je ermee doet, leuk staan doet het zeker!

Menu