Hoe richt je een witte loper in bij een bruiloft?

Een witte loper bij een bruiloft is iets dat je tegenwoordig vaak ziet. Of de bruiloft nu buiten of binnen plaatsvindt: een witte loper op de bruiloft heeft altijd een waardevolle toevoeging aan deze bijzondere dag en om die reden kan je deze lopers dan ook aanschaffen bij Cover Flooring. Maar waar dien je rekening mee te houden wanneer je een witte loper op een bruiloft inricht? Ook daar kunnen de specialisten van Cover Flooring je als geen ander mee helpen!

Zowel voor binnen als buiten

Goed om te weten is dat de witte lopers van Cover Flooring geschikt zijn voor zowel binnen als buiten en daarnaast op grind en zand, maar ook op gras en tegels geplaatst kunnen worden. Daarnaast zijn onze lopers makkelijk schoon te maken en hebben wij witte lopers in verschillende tinten op voorraad. Handig, want dan kan je – als je wilt zelfs op advies van ons – exact de witte loper uitkiezen die het beste bij jouw bruiloft past. Kijk gerust alvast eens rond in ons assortiment om te zien of jouw favoriete tint er ook al tussen zit.

Witte loper voor jouw bruiloft in diverse maten

Wanneer je bezig bent met de inrichting van de witte loper voor de bruiloft zijn ook de maten van de witte loper van belang. De bruid en de bruidegom moeten vanzelfsprekend naast elkaar kunnen lopen op de witte loper en daarnaast is het ook belangrijk dat de jurk van de bruid in zijn geheel op de loper past. Vandaar dat het fijn is dat de lopers van Cover Flooring in allerlei maten verkrijgbaar zijn, zowel in de lengte als in de breedte. Of je nu op zoek bent naar een witte loper van 10 meter voor een bruiloft of een witte loper van 20m voor een bruiloft: bij ons is niets te gek en wij staan overal voor open. Je kunt zodoende altijd even een kijkje nemen bij onze witte lopers of contact zoeken met onze experts, zodat je direct op de hoogte bent van wat wij allemaal te bieden hebben.

Meer info over een witte loper op jouw bruiloft? Neem contact met ons op!

Heb je behoefte aan nog wat persoonlijk advies voor je een witte loper bestelt bij Cover Flooring? Geen probleem, want onze specialisten vertellen je graag meer over onze witte loper en hoe je deze het beste in kunt richten voor jouw bruiloft! Neem daarom gerust contact met ons op, zodat wij je met deskundig advies kunnen helpen om van deze speciale dag een succes te maken. Wij zijn telefonisch bereikbaar via +31 (0) 320 26 01 90 (Nederland) of +32 (0) 52 25 83 53 (België) en daarnaast kan je ons ook bereiken door een mailtje te sturen naar teamnl@coverflooring.com (Nederland) of teambe@coverflooring.com (België). Liever direct een offerte aanvragen? Ook dat is vanzelfsprekend mogelijk!

Menu